Produse din Goji

Ce conţine mai mult betacaroten decât morcovii, mai multă vitamina C decât portocala şi mai mult fier decât o friptură? Răspunsul este goji, fructul-minune care contrazice recordurile naturale de până acum.

Cercetările moderne redescoperă adevăruri cunoscute de locuitorii Tibetului de mii de ani. Fructele goji reunesc ingredientele cu cele mai multe substanţe nutritive din lume, elemente care nu se regăsesc în alt fruct sau aliment.

kosar 29 RON
Fructele goji comercializate de noi provin din munţii Himalaya din Tibet. Nu conţin pesticide sau alte chimicale ,sunt culese manual în perioada cea mai prielnică si uscate la soare.

Consumul zilnic recomandat este de cca.10-30 g, dar se poate consuma oricât fără să apară efecte negative. Fructele de goji se pot consuma ca atare sau sub formă de suc ori ceai.

Dacă în bucãtãria tradiţionalã din China le gãsim în supe sau în preparatele cu peşte, combinaţiile de goji cu iaurt ,cereale sau cu diferite creme şi prăjituri pot fi mai aproape de preferinţele culinare occidentale.

Conţinut de fructe uscat: 100g

kosar 9 RON
Fructele goji comercializate de noi provin din munţii Himalaya din Tibet. Nu conţin pesticide sau alte chimicale ,sunt culese manual în perioada cea mai prielnică si uscate la soare.

Consumul zilnic recomandat este de cca.10-30 g, dar se poate consuma oricât fără să apară efecte negative. Fructele de goji se pot consuma ca atare sau sub formă de suc ori ceai.

Dacă în bucãtãria tradiţionalã din China le gãsim în supe sau în preparatele cu peşte, combinaţiile de goji cu iaurt ,cereale sau cu diferite creme şi prăjituri pot fi mai aproape de preferinţele culinare occidentale.

Conţinut de fructe uscat: 300g

kosar 28 RON
Fructele goji comercializate de noi provin din munţii Himalaya din Tibet. Sunt cultivate organic, atestate prin certificate bio, nu conţin pesticide sau alte chimicale şi sunt culese în perioada cea mai prielnică.

Consumul zilnic recomandat este de cca.10-30 g, dar se poate consuma oricât fără să apară efecte negative. Fructele de goji se pot consuma ca atare sau sub formă de suc ori ceai.

Dacă în bucãtãria tradiţionalã din China le gãsim în supe sau în preparatele cu peşte, combinaţiile de goji cu iaurt şi cereale sau cu diferite creme şi prăjituri pot fi mai aproape de preferinţele culinare occidentale.

Conţinut de fructe uscat: 250g

kosar 41 RON
Fructele goji comercializate de noi provin din munţii Himalaya din Tibet. Sunt cultivate organic, atestate prin certificate bio, nu conţin pesticide sau alte chimicale şi sunt culese în perioada cea mai prielnică.

Consumul zilnic recomandat este de cca.10-30 g, dar se poate consuma oricât fără să apară efecte negative. Fructele de goji se pot consuma ca atare sau sub formă de suc ori ceai.

Dacă în bucãtãria tradiţionalã din China le gãsim în supe sau în preparatele cu peşte, combinaţiile de goji cu iaurt şi cereale sau cu diferite creme şi prăjituri pot fi mai aproape de preferinţele culinare occidentale.

Conţinut de fructe uscat: 1000g

kosar 80 RON
Fructele goji comercializate de noi provin din munţii Himalaya din Tibet. Sunt cultivate organic, atestate prin certificate bio, nu conţin pesticide sau alte chimicale şi sunt culese în perioada cea mai prielnică.

Consumul zilnic recomandat este de cca.10-30 g, dar se poate consuma oricât fără să apară efecte negative. Fructele de goji se pot consuma ca atare sau sub formă de suc ori ceai.

Dacă în bucătăria tradiţională din China le găsim în supe sau în preparatele cu peşte, combinaţiile de goji cu iaurt şi cereale sau cu diferite creme şi prăjituri pot fi mai aproape de preferinţele culinare occidentale.

kosar 58 RON
Miraculosul Mangustan (Garcinia mangostana)
Pentru sute şi sute de ani, acest fruct minunat a fost folosit în medicina populară din Asia de sud est, India şi insulele Pacificului.
Datorită gustului său delicios şi proprietăţilor sale deosebite, Mangustanul se numeşte în Asia „Regina Fructelor“ iar în Caraibe „Fructul lui Dumnezeu“.
În ultimii 30 de ani ,oamenii de ştiinţă au studiat acest fruct şi au stabilit motivele pentru care poate ajuta în lupta cu bolile şi în protejarea sănătăţii.
Mangustanul conţine probabil cel mai puternic antiinflamator şi antioxidant natural cunoscut de omenire. Fructul întreg, miezul şi coaja, conţin peste 40 de substanţe nutritive active numite Xantoni.
Medicina modernă a ajuns la concluzia că inflamaţia cronică şi radicalii liberi sunt cele două cauze majore care duc la apariţia mai multor boli.
Prin Xantonii conţinuţi Mangustanul este suplimentul natural ideal care îndeplineşte două condiţii esenţiale: este în deopotrivă antiinflamator şi antioxidant puternic.
kosar 52 RON
Miraculosul Mangustan (Garcinia mangostana)
Pentru sute şi sute de ani, acest fruct minunat a fost folosit în medicina populară din Asia de sud est, India şi insulele Pacificului.
Datorită gustului său delicios şi proprietăţilor sale deosebite, Mangustanul se numeşte în Asia „Regina Fructelor“ iar în Caraibe „Fructul lui Dumnezeu“.
În ultimii 30 de ani ,oamenii de ştiinţă au studiat acest fruct şi au stabilit motivele pentru care poate ajuta în lupta cu bolile şi în protejarea sănătăţii.
Mangustanul conţine probabil cel mai puternic antiinflamator şi antioxidant natural cunoscut de omenire. Fructul întreg, miezul şi coaja, conţin peste 40 de substanţe nutritive active numite Xantoni.
Medicina modernă a ajuns la concluzia că inflamaţia cronică şi radicalii liberi sunt cele două cauze majore care duc la apariţia mai multor boli.
Prin Xantonii conţinuţi Mangustanul este suplimentul natural ideal care îndeplineşte două condiţii esenţiale: este în deopotrivă antiinflamator şi antioxidant puternic.
kosar 54 RON
Lumea vestică a început să fie interesată de acest fruct minunat în urma analizei chimice, ce arată mari concentraţii de antioxidanţi şi minerale deosebit de importanţi pentru organism.
Cele mai importante beneficii ale acestui fruct derivă din proprietăţile antioxidante ale constituenţilor.
Astfel dacă ai un nivel ridicat de colesterol, Gâc te poate proteja de arterioscleroză prevenind oxidarea colesterolului LDL, precursor al celui care se depune pe pereţii arterelor. Corpul nostru are nevoie de colesterol, dar nivelul trebuie să se încadreze între anumite limite, altfel arterioscleroza va îngusta arterele şi eşti direct expus riscului de a face un atac cerebral.
kosar 59 RON
Acest produs îmbină proprietăţile celor 2 Superfructe- Mangustan şi faimosul Noni.
Fructul Noni ,cunoscut şi sub denumirea de „fruct al vieţii” este utilizat în medicina tradiţională de peste 2000 de ani, recunoscut şi în medicina modernă din anul 1993, când i-au fost izolate substanţele active din compoziţie. Secretul acestui fruct se află ascuns în compoziţia sa, bogată în minerale, aminoacizi şi substanţe active.
kosar 53 RON
Gelul de Aloe este cunoscut din antichitate şi utilizat pentru calităţile vindecătoare şi reântineritoare deosebite pe care le are. Medicii antichităţii Dioscoride şi Plinius preţuiau foarte mult proprietăţile terapeutice ale acestei plante. În acele vremuri, în Europa, sucul de aloe costa foarte mult. Se spune că tocmai din cauza acestei plante Alexandru Macedon a încercat să cucerească o insulă pe care se cultiva Aloe sucul căreia era folosit de către băştinaşi pentru  proprietăţile  tămăduitoare. Sucul de aloe vera conţine o abundenţă de principii nutritive: 12 minerale, 9 vitamine, 10 enzime, 19 aminoacizi. Aceste componente ajută la reglarea întregului metabolism.
kosar 45 RON
Amla, sau coacăză indiană,amalaki, dhartriphala în sanscrită este una din cele mai vechi plante medicinale, folosită de peste 4000 de ani în medicina ayurvedică. Este o sursă naturală de vitamina C şi antioxidanţi, foarte importante pentru organismul uman. Studii clinice din Germania au arătat că organismul uman absoarbe de 12 ori mai eficient vitamina C naturală din Amla decât cea sintetică. Vitamina C naturală obţinută din 8,7mg fructe Amla este echivalent cu 100mg vitamina C sintetică.
kosar 30 RON
Fructele Jamun sau mura indiană este bogat în carbohidraţi, fier, calciu şi vitamina C. Conţine deasemenea cantităţi importante de antioxidanţi, vitamina B, carotene, magnesiu ,potasiu şi fibre. Este folosit în medicina ayurvedică pentru tratementul diabetului,reduce şi menţine nivelul zahărului din sânge. Conform studiilor clinice datorită alcaloidelor din fructe consumul sucului de Jamun poate să reducă glicemia din sânge chiar şi cu 30% .
kosar 49 RON
Castravetele amar îşi merită pe deplin numele din cauza gustului său greu de suportat, însă, în ciuda acestui lucru, conţine o serie de principii active datorită cărora vindecă o serie de boli. Indicat în caz de boli digestive Leguma, a cărei denumire ştiinţifică este Momordica charantia, mai este cunoscută şi sub numele de pepene amar, karela sau goya. Este originară din sudul Asiei, dar e răspândită şi în Africa şi în Australia. Se prezintă ca o plantă agăţătoare, cu frunze lobate şi zimţate. Florile sunt mici şi au culoare gălbuie, iar fructele sunt portocalii atunci când sunt coapte. Ca formă, acestea din urmă sunt aproape cilindrice şi au o suprafaţă rugoasă şi noduroasă. După studii amănunţite, medicii au putut să afirme că, spre deosebire de alte legume, castravetele amar are proprietăţi rar întâlnite. Printre substanţele descoperite în el se regăsesc vitaminele A, B1, B6, B9, B12, C, E şi K, dar şi minerale precum: calciu, magneziu, potasiu, sodiu, fier şi zinc. De asemenea, leguma conţine cantităţi mari de fibre alimentare şi de carbohidraţi, datorită cărora este recomandată în regimul alimentar al persoanelor care suferă de afecţiuni digestive.
Reduce nivelul zahărului Nici persoanele care suferă de diabet zaharat nu ar trebui să evite castravetele amar. Astfel, o serie de cercetări efectuate în ultimii ani a arătat că nivelul zahărului în sânge este echilibrat în urma consumului acestei legume. Oamenii de ştiinţă nu au reuşit încă să descopere care sunt mecanismele prin care castravetele reduce nivelul crescut de zahăr în sânge. Mai mult, castravetele amar mai este cunoscut şi sub numele de insulina vegetală, deoarece conţine 16 aminoacizi identici cu cei ai insulinei bovine, substanţă ce se administrează diabeticilor. O altă calitate a castravetelui amar este aceea că diminuează stările de iritare şi de inflamare ale organismului. De aceea, nutriţioniştii sfătuiesc să se ia serios în calcul introducerea castravetelui amar în curele de detoxificare. Deoarece leguma amară întăreşte considerabil sistemul sanitar contra atacurilor bacteriilor şi virusurilor, în prezent se cercetează şi posibilitatea ca ea să vindece HIV/SIDA.
kosar 45 RON
MORINDA CITRIFOLIA ( Noni ) este un arbore veşnic verde este originar din Polinezia, Malaezia, Australia şi Asia de Sud. Înălţimea plantei de Noni poate varia de la cea a unui arbuşt mărunt până la 10 m. Însă nu prin această diversitate Noni a atras atenţia lumii, ci datorită conţinutului incredibil de bogată în substanţe biologic-active unice a fructelor sale. Aceste substanţe din Noni nu se regăsesc în nici o altă legumă sau fruct de pe glob. Noni conţine 18 aminoacizi, pe care, în cea mai mare măsură, organismul nu îi poate sintetiza, dar care sunt indispensabili. Natriul, potasiul, fierul, manganul şi magneziul din acest fruct completează necesarul zilnic de minerale al organismului. În afara acestora, noni conţine şi alte substanţe active deosebite, care accelerează fluxul intercelular de nutrienţi, contribuind astfel la regenerarea celulelor. O componenţă importantă este proxeronina, care are rol în producerea xeroninei. Xeronina asigură funcţionarea normală a celulelor, prin reglarea permeabilităţii membranare a acestora. Scopoletina accelerează sinteza serotoninei şi a melatoninei, având astfel o acţiune benefică asupra sistemului nervos. Substanţa activă din Noni numită damnacantal ajută în procesul de diviziune celulară şi împiedică proliferarea celulelor atipice (canceroase).
kosar 66 RON
Principalele sale componente sunt:
  • Suc de Gudmar (Adhatoda vasica).
  • Suc de Aloe Vera (Aloe barbadensis).
  • Suc de Karela/ castravete amar (Momordica charantia).
  • Suc de Jamun/mură indiană (Syzygium cumini).
  • Suc de Triphala Amestec din suc de fructe Emblica officinalis (Amla), Terminalia chebula (Haritaki) şi Terminalia bellirica (Vibhitaki).
  • kosar 60 RON